“Fata de pe coperta întâi” de Simona Cratel

Bettie îşi trăieşte public fanteziile secrete. Nu-i e ruşine de nimic.

E fericită când este fotografiată legată. Pare surprinsă inocent în ocupaţia ei obişnuită. Nimic deosebit în asta. Celelalte femei par forţate în fanteziile unui bărbat. Pe când Bettie forţează bărbaţii în fanteziile ei. Bărbaţii, căci unul singur nu foloseşte la nimic. Bettie deţine puterea sexuală. Şi o ştie.

Îi place. Se simte bine cu cine este. E sinceră, fericită, nu se teme de nimic.

Bettie n-a suferit niciodată din dragoste, căci a trăit fiecare moment fără memorie. Divorţat de cel de dinaintea lui. Divorţat de raţiune. Ea există doar în respectivul moment. Corpul ei şi mintea ei sunt în acelaşi loc. Egală sieşi. Există în prezent. Nu altundeva. Nu are trecut. Nu are viitor. Doar ştie să trăiască.

Bettie nu are nevoie de nimeni să se simtă împlinită. A, desigur, are nevoie de o mulţime de persoane care să-i satisfacă nevoile. Să-i stingă energia nesecată, sau măcar să încerce.

Bettie are nenumăraţi iubiţi deodată, pentru că un singur bărbat nu are cum s-o mulţumească. Bettie nu a gătit niciodată, căci nu e făcută pentru bucătărie. Acolo ajung doar femeile necalificate pentru sex. Pe când Bettie este regina.

Bettie nu a făcut copii şi nu a îmbătrânit niciodată. Nu s-a căsătorit, căci ştie prea bine ce efect are căsătoria asupra unei femei.

Are naturaleţea şi prospeţimea unei fetiţe care se joacă de-a oamenii mari. Plăcerea ei e pură. Dezbrăcată. Goală. Dar nu are aerul că ar fi goală. Nici măcar nu pare să înţeleagă conceptul de goliciune. Are aerul că este îmbrăcată în pielea asta catifelată, susţinută de muşchii rotunzi, cărnurile rotunde. Totul este de arătat. Nimic nu e intim. Este aşa cum e intenţionat să fie. Îi place să fie legată. Pentru că ea poate să fie tot ce este.

Ea nu a lucrat niciodată. Trăieşte pe yachtul din poză. Nu doarme, nu mănâncă, nu moare. La ea nu există „cum am iubit”, „cum mi-am făcut datoria”. Pentru că ea există. E reală. Cu confidenţă, cu încredere. Cu putere.

Buzele roşu aprins, bretonul negru. Silueta în formă de clepsidră, micuţa Bettie. Purtându-şi goliciunea ca pe o haină de lux. Aşa cum a fost creată. Are sâni şi vagin şi tot ce mai are o femelă. Dar nu suferă de pe urma nici uneia din mizeriile de a fi femeie. Femeia în stare pură.

Bettie pe un yacht, privind fericită în zare. Momentul acesta pare apogeul perfecţiunii. Goală, tolănită ca o pisică, sfidând gravitaţia. Parcă o auzi că toarce. Ştiu că nu este nimic acolo unde priveşte. Doar mare crudă, despuiată. Iar sclipirea sălbatică din ochi este acolo, zâmbetul ei dulce, siguranţa ei. Neruşinarea.

Bettie cu un bici în mână, în port-jartiere. Sigură de sexualitatea sa. Sinceră.

Celelalte femei au aerul că sunt folosite, în timp ce ei îi place ceea ce face. Se simte bine cu ceea ce este. E sinceră. Şi fericită. Şi obraznică.

*Bettie Page a fost o pin-up girl din anii 50. Când a pozat pentru fotografiile care au făcut-o faimoasă, trecuse deja de 30 de ani. S-a născut pe 22 Aprilie 1923 în Nashville Tennessee, USA.

Advertisements
This entry was posted in BDSM.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s