“Cine vrea să fută, trebuie să fie prietenos”

Este o piesă a unor nemți, SDP se numește trupa, care cântă ceva cu titlul: Cine vrea să fută, trebuie să fie prietenos. Ei mai spun: Femeile mimează orgasmul, iar bărbații dragostea. Tu vrei dragoste, iar el te-a vrut doar goală în patul lui.

El a avut ce și-a dorit, iar tu rămâi în urmă să te întrebi cu ce-ai greșit și construiești romane. El a plecat de mult, a mai avut încă zece între timp, iar tu încă mai vorbești despre bărbatul visurilor tale și încerci să înțelegi de ce nu te-a vrut. Oare îi este frică de femeile inteligente? Oare se simte emasculat de femeile puternice? Poate că vrea pe cineva slab care să-l asculte orbește. Poate dorea o slugă. Poate dorea una cu bani. Iubirea vieții tale deodată pare din ce în ce mai uriașă, pentru că el crește în tine cu toate aceste povești pe care i le atribuii, el crește și crește până nici nu mai e un bărbat real. Deodată devine o bestie, sau un prădător, sau un sfânt care te-a respins pe tine pentru că ai spus ceva greșit, sau nu te-ai făcut bine înțeleasă – asta e cel mai rău, nu? Nu ai reușit să își dezvălui sufletul minunat în fața lui.

Taci femeie din gură! Uită-l sau așteaptă să îți treacă. Așteaptă, într-o zi vei fi liberă de mitocan. Te asigur. Nu e nici el de vină, nici tu.

E societatea.

Instabilitatea economică, modelele culturale, lipsa de respect pentru femei. Azi una, iar mâine poate obține alta în pat. Gândește-te și tu, rațional vorbind. Pragmatic. La orice oră poate avea alta. Femei despre care știe că nu au nicio șansă să se căsătorească și care pentru un pic de intimitate merg cu ei imediat. Femeia e o bucată de carne. Ori te duci cu el știind asta, ori stai acasă. De ce să construiască o relaţie cu o singură femeie, când ştie de acasă cât de greu este să menţii o relaţie de lungă durată, când poate să se culce cu absolut toate femeile pe care le vrea?

Dragostea e ceva foarte rar. Iar moravurile amare.

Iar tu la rândul tău ai probleme.

Ești o nebună care încearcă să-și găsească un partener într-o lume individualistă, unde celibatul este forma pragmatică și rațională de a fi. Am fost şi eu acolo, pe la 22 de ani, ştiu despre ce vorbesc. Nu stătea nici dracu, eram complet nebună și disperată din cauza unei relaţii abuzive peste care nu reuşeam să trec. Spuneam numai tâmpenii și făceam numai prostii. Cine dracu vrea o isterică lângă el? Evident că îmi spuneam că bărbaților le plac femeile proaste și supuse. O prietenă spunea că bărbaților le plac doar femeile urâte, ca să fie sigur de ele, să le controleze. Aveam o grămadă de teorii. Care însă nu ne puneau sub semnul întrebării deloc pe noi înşine. Celelalte femei erau curve perverse supuse și proaste și inculte și în posesia unor forțe oculte și de aia aveau bărbați.

Apoi am cunoscut un bărbat, când tocmai credeam că voi rămâne fată bătrână și m-am căsătorit. Dar a fost pur noroc. Nu de altceva. Ca o nebună disperată, i-am spus după trei luni că eu vreau să mă mărit, iar el m-a luat. Suntem de 18 ani împreună doar pentru că el a fost destul de puternic. Iar el îmi repetă atât: tu ești o păcătoasă, iar eu nu. Pentru mine există o singură femeie, iar aceeași ești tu. Oh, știu, acum tu plângi impresionată și ai vrea și tu așa ceva. Nici asta nu este o soluţie. Şi asta e foarte greu. Este uneori o temniță și o pedeapsă, de multe ori este cumplit de greu și se simte ca și cum ai fi controlat tot timpul, ca și cum ți-ai fi pierdut independența, personalitatea. E greu de trăit cu el, e greu de trăit cu mine, apar mereu probleme și provocări și viața e complicată al dracului.

Da, o să spui, păi familia, copilul. Da, familia, copilul. Te schimbă de nu te mai recunoști.

Uneori nu e vina nimănui, pur şi simplu. Relaţia nu funcţionează.

Taci și uită-l. Dă-l dracu’. Dar nu mai inventa tâmpenii.

Soţul meu susține că femeile sunt inferioare bărbaților. Iar eu nu pot fi decât de acord. Nu din cauza capacităților intelectuale, ci pentru că societatea le transformă în proaste. Facebook, selfie-uri, haine, pantofi, poșete, farduri, diete și gogomănia cu marea dragoste. Toate bietele femei ahtiate după dragoste, care visează la lucruri imposibile, au idealul acesta de neatins, urlând după marele amor și marele bărbat, care ori le-a înșelat, ori le-a părăsit pentru alta, aceste țațe ale sentimentalismului, au nevoie de un alt hobby. Prostul gust exacerbat, femeile care se păruiesc între ele pe memoria unui bărbat care între timp probabil ca se uită acasă liniştit şi calm la un porno. Femeile care se subordonează bărbaţilor, în timp ce ei se ocupă de politică. Ei sunt preocupaţi de sport, iar femeile scormonesc în coşul lor de gunoi. Au contor pentru unde şi-au băgat ei penisul. Rănite. Dau cu bâta în cealaltă proastă care a stat ca vaca. Blogurile și site-urile întregi pline de scheunături după amor nu pot fi decât un semn al inferiorității femeii. Țipăm rănite, iar pe el l-am uitat dracu´ de mult. Nu suntem făcute neapărat să fim nevasta cuiva. Nici femeia visurilor a unui frumos prinţ. Iar cretinul este atât de nemernic încât nici nu trimite bani acasă de pensie alimentară. Adică… prinţul.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s